چگونه با الهام گیری از کیک فنجانی طراحی خود را بهبود ببخشیم

 چگونه با الهام گیری از کیک فنجانی طراحی خود را بهبود ببخشیم

چگونه با الهام گیری از کیک فنجانی طراحی خود را بهبود ببخشیم

همه از کیک های فنجانی خوششان می آید. کیک هایی که قدمت آنها به سالها پیش بر میگردد.

در این مقاله پنج روش برای فرآیند طراحی را مطرح خواهیم کرد که به طرز شگفت آوری مشابه پخت کیک های فنجانی توسط سرآشپز است و اینکه چطور طراحان می توانند از این موضوع برای پیشرفت در طراحیشان استفاده کنند.

تنها از ابزارهایی که نیاز دارید استفاده کنید

ابزارهایی که برای پخت  کیک فنجانی نیاز هستند عبارتند از: ماهی تابه، کاغذ کیک و یک ظرف برای مخلوط کردن و فر کیک پزی، اگر چیز دیگری لیست نشده است، بدانید که نیازی به آن نمی باشد. پس اگر حس می کنید عنصری در طراحی شما اضافه است و کمکی به رساندن بهتر پیام شما به مخاطب نمیکند، بهتر است که حذف شود. موارد اضافی را از وب سایت و طراحی خود حذف کنید و ببینید که آیا پیام شما هنوز هم به درستی به کاربران و مشتریان القا می شود یا خیر.

دوبار اندازه بگیرید، یکبار بپزید

اگر بخواهید کیک را از ابتدا خودتان بپزید، یا خوشمزه می شود و یا بدمزه. پودرهای کیک فرآیند درست کردن آن را تسریع می بخشند، اما اگر بخواهید آن را به صورت سنتی مثل مادربزرگ ها درست کنید چه؟ آن وقت باید علم کیک پزی داشته باشید.

اینگونه، پختن کیک فنجانی بسیار شبیه طراحی وب سایت می شود. البته که استفاده از قالب ها، تصاویر و آیکون های آماده، باعث تسریع در فرآیند طراحی سایت می شوند، ولی مشتریان اغلب برای حل مشکلاتشان به شما پول می دهند.

برای تحقق این امر، طراحان باید کمی علم را چاشنی خلاقیت کارشان کنند و ایده های خود را از طریق تحقیق، بازخورد های مشتری و کاربران بدست بیاورند.

با دقت اندازه گیری ها را انجام دهید، دستور پخت را واضح بنویسید تا طراحی بی نقصی داشته باشید.

قبل از استفاده همه چیز را تست کنید

برخی از آشپزها پس از اتمام کارشان، تمام وسایل خود را تست  میکند، چه برقی و چه غیر برقی. زیرا نمی خواهند بعداً به یکباره وسط کار وسیله ای خراب شود. اگر وسیله ای معیوب بود، آنرا قبل از شروع روزکاری بعدی تعمیر می کنند و یا اگر ماده ای کم شده است، آن را از قبل تهیه می کنند.

اینکه از قبل بدانید تمام ابزارهای شما از چه قابلیت هایی برخوردارند می تواند بهره وری پروژه را به حداکثر برسانند. این تصور که چیزی که اخیراً با آن کارکرده اید، همواره درست کار می کند غلط است. پس همیشه ابزارهای خود را چک کنید تا از کارکرد آنها مطمئن شوید.

 از این قانون می توانید برای کدها، سخت افزار و نرم افزارهایتان استفاده کنید. بعضی اوقات مشتریان می دانند که چه چیزی در نهایت می خواهند، اما وقتی شما می توانید ایده ای برای بهتر شدن کار آنها بدهید، آنها را مطلع سازید.

بگذارید خنک شود

هیچ راه حلی نیست تا بتوانید به سرعت کیک های فنجانی را خنک کنید. تنها راه آن این است که آنها را به حال خود رها کنید تا خنک شوند. طراحی هم از همین قانون پیروی می کند.

اینکه یک طراحی جدیدی که میبینید را به سرعت نشان مشتری بدهید، کار درستی نیست. کمی صبر کنید تا طراحی خنک شود! بازهم به آن رجوع کنید تا ذهنتان اوضاع را هضم کند. طراحی که روزی ایده آل به نظر می رسد، ممکن است پس از گذشت چند روز آنچنان دلچسب نباشد و راه حلی کاملاً غلط برای مشتری باشد. کمی وقت به طراحی ها بدهید تا ذهن شما بتواند مزایا و معایب آن را تحلیل کند. قطعاً لازم نیست کل روز را به طراحی نگاه کنید تا به نکات قوت و ضعف آن پی ببرید، ولی یک استراحت چند دقیقه ای میتواند ذهن شما را تازه کند تا ایده های جدیدی به دست بیاورید.

عملکرد خوشمزه است !

در ساخت کیک فنجانی، هر جزئی مسئولیتی دارد. هیچ آشپزی هیچ گاه عنصر بی ربطی را به کیک اش اضافه نمیکند. بطور مثال ممکن است در یک نوع کیک، اضافه کردن کمی تکه انبه آن را خوشمزه کند، ولی افزودن بیش از حد آن باعث خرابی کامل مزه می شود.

در طراحی وب نیز اگر جزئی عملکرد سودآوری ندارد، آنرا حذف کنید. اکثر طراحان وب سایت این را می دانند و انصافاً همین گونه نیز عمل می کنند. برخی اوقات در بعضی از طراحی های شلوغ باید از خود بپرسیم: اگر این یک کیک فنجانی بود، با این همه مواد خوشمزه می شد؟

به اشتراک گذاری این مطلب :
آیـا به مشـاوره نیـاز دارید؟
021-88171021
ارتـباط از طریـق تـلگرام